Marrákesi tenisztorna

Babosék 44 perc alatt lemosták az ellenfelet

Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal könnyed győzelemmel jutott be a második fordulóba hétfőn a 250 ezer dollár összdíjazású marrákesi salakpályás női tenisztorna párosversenyében.

2015.04.27 13:24MTI

Az első helyen kiemelt magyar-francia duó a nyitókörben egy hazai közönség előtt szabadkártyával indult kettőst búcsúztatott mindössze 44 perc alatt.

Babosék a negyeddöntőben a brit Jocelyn Rae-vel és Anna Smith-szel vagy az Ysaline Bonaventure, Demi Schuurs belga-holland párossal találkoznak.



Eredmény:

páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért): Babos Tímea-Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.)-Rita Atik, Zaineb el-Huari (marokkói) 6:1, 6:1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.