Női kézilabda NB I

Európa-bajnok átlövővel erősít a Debrecen

Európa-bajnok átlövővel erősít a női kézilabda NB I-ben szereplő DVSC-TVP-Aqauaticum: a montenegrói Jelena Despotovic a következő szezonban érkezik a csapathoz.

2015.04.24 12:21MTI

A debreceni klub honlapja pénteken számolt be arról, hogy kétéves szerződést kötött a 20 éves játékossal, aki jelenlegi együttesével, a Buducsnoszt Podgoricával ott lesz a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében, azonban viszonylag kevés szereplés jut neki a sztárokkal teletűzdelt gárdában.

A 183 centiméter magas Despotovic a 2012-es szerbiai Európa-bajnokságon szerepelt hazája válogatottjában, amellyel megnyerte a tornát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.