Miskolc-rali

Kartörése után két héttel versenyez a címvédő Kazár Miklós

A címvédő győzni akar a szülővárosában és annak környékén sorra kerülő viadalon.

2015.04.22 14:18MTI

A Maximmun Racing Team szerdai tájékoztatása szerint a pilóta a húsvétvasárnap rendezett miskolci quadversenyen szenvedett balesetet, eltörte bal felkarját, és azonnal meg kellett műteni. A rehabilitáció aztán olyan jól sikerült, hogy Kazár rajtengedélyt kapott a Miskolc-ralira.

"A baleset után azt mondtam, hiszek a csodában, és tessék, itt a bizonyíték" - közölte az elmúlt három évben magyar bajnok raliversenyző. "A Miskolc-rali számomra az év legfontosabb futama, amelyen mindenképpen győzni akarok."

Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón a március végi szezonnyitó Eger-ralin második lett a Herczig Norbert, Igor Bacigal duó mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.