MLSZ

Olcsóbban tankolhatnak a Mol-kutakon a futballszurkolók

Literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak a klubkártyával vagy futballkártyával rendelkező magyar szurkolók a Mol-benzinkutakon.

2015.04.22 13:34MTI
MTI/Illyés Tibor

A hírt közös sajtótájékoztatón jelentette be szerdán a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Mol Magyarország.

Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője azt mondta, remélik, hogy az intézkedéssel meg tudják győzni azokat a drukkereket is, akik eddig még nem váltották ki kártyájukat, egyúttal meg is tudják őket "nyugtatni" azzal kapcsolatban, hogy ne ódzkodjanak a kártya kiváltásától.

"Az MLSZ már korábban jelezte, hogy a szurkolói kártya akkor igazán hasznos, ha további kedvezményekkel is jár" - jelentette ki Sipos Jenő, s hozzátette, a Finnország és Görögország elleni válogatott mérkőzéseken bebizonyosodott, hogy a szurkolók kiváltják és használják a klub-, illetve futballkártyákat. "Az egyik legnagyobb magyar vállalat, a Mol szerepvállalásával pedig az a folyamat is elkezdődött, amelyet Csányi Sándor MLSZ-elnök a következő időszak sarkalatos kérdéseként jelölt meg: hogy a magyar futballszurkolók további kedvezményekhez jussanak" - mondta az MLSZ szóvivője.

Szollár Domokos, a Mol Magyarország kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy a cégnek mint jelentős magyarországi sporttámogatónak ugyancsak érdeke, hogy újra családok tízezrei látogassanak el hétvégéken a mérkőzésekre.

"Azt reméljük, hogy a szurkolói Green Kártya ösztönzően hat majd a drukkerekre a klub-, és futballkártya kiváltásának szempontjából is" - mondta Szollár Domokos, s hozzátette, a kártyák előre feltölthető, névre szóló, PIN-kóddal ellátott üzemanyagkártyák, amelyekkel a gépi autómosó programokat 10 százalék kedvezménnyel lehet igénybe venni.

Sipos Jenő a sajtótájékoztató végén jelezte, eddig 175 ezer szurkolói kártyát váltottak ki az országban, s ez a szám napról napra nő.

A kedvezményes tankolásra jogosító kártyák igénylése az MLSZ honlapján, valamint a klubok weboldalain keresztül történik, egyszeri regisztráció után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.