Labdarúgás - MLSZ

Ismét megbüntették a Ferencvárost

A Ferencvárost a legutóbbi fordulóban történtek miatt megbüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, de a zöld-fehér klub örülhet is, mert az Újpest elleni rangadó kapcsán kiszabott korábbi pénzbírságát megfelezték.

2015.04.21 20:06MTI

A testület keddi ülésén azért kötelezte 150 ezer forint megfizetésére az FTC-t, mert szurkolói a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésen megbotránkoztató magatartást tanúsítottak, más sportszervezetet szidalmaztak.

Az április 12-én rendezett Újpest elleni rangadó után a bizottság 200 ezer forintra bírságolta a zöld-fehér egyesületet, most viszont megfelezte az összeget. Az indoklás szerint enyhítő körülménynek számított, hogy a klub a találkozót követően beazonosította és a mérkőzések látogatásától egy évre eltiltotta azt a szurkolót, aki két petárdát használt a stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.