Mayweather-Pacquiao

Lehet, hogy Bedák Zsolt mégsem lép ringbe Las Vegasban

A szerződésben szerepel az anyagi kártérítés, de az erkölcsi kár jelentősebb.

2015.04.21 16:41MTI

A korábbi hírekkel ellentétben Bedák Zsolt valószínűleg mégsem lép ringbe május 2-án, a Las Vegasban sorra kerülő bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao vívja egymással.

A múlt héten jelentette be a bokszoló menedzsmentje, hogy Bedák Zsolt, aki a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoka, tízmenetes mérkőzést vív majd a mexikói Léo Santa Cruzzal, ám a boxrec.com című honlap szerint utóbbi ökölvívó ellenfele a francia Anthony Settoul lesz az MGM Grandben.

"Egyelőre várom a hivatalos választ, hogy mi történt. Ha azt láttam volna, hogy egy jobb, rangosabb ellenfelet kapna Santa Cruz, még érteném. De így? - reagált az Index megkeresésére Rácz Félix, a magyar versenyző menedzsere. - "A szerződésben szerepel az anyagi kártérítés, de az erkölcsi kár jelentősebb. Az sem kizárt, hogy egy hasonlóan neves ellenfelet kaphat Zsolt, erre a megállapodás 120 napot ad. De még egyszer mondom, várjuk meg, amíg hivatalos értesítést kapunk, akkor okosabbak leszünk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.