Különböző egyéniség

Távozik a gólkirálynő a Győr kézilabdacsapatától

Susan Millernek, a tavaly érkezett légiósnak nem sikerült beilleszkednie, helyzetét sérülése is súlyosbította.

2015.04.21 11:34mtv.hu

Távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatától a tavaly érkezett német Susann Müller.

Kelecsényi Ernő klubelnök kedden azt közölte, a játékosok különböző egyéniségek, akik eltérő módon élték meg az elmúlt szezon terheit, és a balkezes átlövő beilleszkedését őszi sérülései tovább nehezítették.

"Emiatt az elmúlt hónapokban rengeteg egyéni támogatást kapott vezetőedzőnktől és társaitól, ennek ellenére nem sikerült beilleszkednie a csapatba, ezért klubunk felbontotta a szerződését" - mondta Kelecsényi Ernő.

A 26 éves játékos a tavalyi világbajnokság gólkirálya volt, és a HC Leipzigtől érkezett a Bajnokok Ligája-címvédőhöz, ahol hároméves szerződést írt alá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.