Junioroknak

Korábbi világelső brit golfozó szervez versenyt Tatán

A korábbi világelső brit Lee Westwood golfiskolája július 27. és 29. között a tatai Old Lake Golf Clubban rendez versenyt a régió junior sportolói számára.

2015.04.20 16:29MTI

A szerződés, melyet hétfőn írtak alá a felek, komoly elismerés Magyarországnak, mivel a Lee Westwood Golf Academia első alkalommal szervez versenyt Nagy-Britannián kívül.

"Ez kiváló lehetőség a Közép-Európából érkező fiatal golfozók számára, hogy Magyarországon versenyezve kvalifikálják magukat a Lee Westwood Golf Tour döntőjére, amelyet a nyár végén, Nagy-Britanniában rendezünk, a Close House Golf Club általam tervezett bajnoki pályáján" - nyilatkozta a 41 éves Lee Westwood a tatai klub közleménye szerint.

Lee Westwood 1993 óta szerepel a profik között, és az európai sorozatban 23-szor, a legrangosabbnak számító US PGA Tourban pedig kétszer tudott versenyt nyerni. Emellett mind a négy Major-viadalon végzett már a legjobb három között, 2010-ben, mielőtt átvette a vezetést a világranglistán, a US Mastersen és a British Openen is második volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.