Kézilabda

BL-elődöntőbe jutott a Veszprém

Az MKB-MVM Veszprém bejutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel a múlt heti döntetlen után a vasárnapi hazai visszavágón 34-28-ra legyőzte a Paris Sain-Germain együttesét.

2015.04.19 19:24MTI
Facebook - MKB-MVM Veszprém

A magyar bajnoki címvédő - amely 24-24-es eredményt ért el Párizsban - az első percek bizonytalanságai után magához ragadta az irányítást, s folyamatosan növelte az előnyét. A szünetben négy gól volt a különbség.

A fordulás után végig magabiztosan játszott a Veszprém, míg a túloldalon csak a dán Mikkel Hansen nyújtott kimagaslót. A magyar csapat még úgy is sima győzelmet aratott, hogy az utolsó hét-nyolc percben kissé könnyelművé vált.

A Veszprém egymás után másodszor jutott be a legrangosabb kupasorozat négyes döntőjébe, melyet idén március 30-án és 31-én rendeznek Kölnben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.