Barcelona World Race

Már csak Fa Nándorék vannak kinn a vízen

Hatodikként a német Jörg Riechers és a francia Sebastien Audigane párosa is célba ért csütörtökön a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, így már csak Fa Nándorék vannak kinn a tengeren.

2015.04.16 17:07MTI
freedigitalphotos.net/adam

A szervezők tájékoztatása szerint a barcelonai célvonalon 11:35:22-kor haladt át a Renault Captur, amely így 105 nap 23 óra 35 perc és 22 másodperc alatt teljesítette a kétszemélyes földkerülő versenyt. A duó 29 701 mérföldet hajózott.

A Barcelona World Race utolsó tengeren lévő hajója a Fa Nándor és az új-zélandi Conrad Colman kormányozta Spirit of Hungary, amely a Gibraltári-szoroshoz közeledik. A magyar hajós vasárnap írt levelében jelezte, tőkesúlycsavar-sérülés miatt a hazavitorlázási stratégiája immár a biztonságra helyeződik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.