Rajonghatnak

Komoly kedvezmények a ferencvárosi szurkolói kártyákhoz

Jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak több mint 700 helyen a klubkártyával rendelkező Ferencváros-szurkolók.

2015.04.16 16:43MTI

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor, az FTC elnöke elmondta, a drukkerek április 28-tól élhetnek a lehetőséggel, s átlagosan 5 és 40 százalék közötti kedvezményt kapnak majd a programban résztvevő cégeknél. Hozzátette, az egyetlen kivétel a MOL, a benzinkutakon ugyanis nem százalékos kedvezményben részesülnek a drukkerek, hanem literenként hét forinttal olcsóbban tankolhatnak. Kubatov Gábor megjegyezte, az egyesült célja, hogy a közeljövőben 1000 elfogadóhelyre terjesszék ki a rendszert.

A kedvezmény mértéke attól is függ, hogy valaki rendelkezik-e bérlettel, vagy csak egy-egy mérkőzésre látogatott ki a Groupama Arénába.

"Az gondolom, hogy a szurkolók és a bérletesek akár vissza is tudják kapni a belépőjük árát a kedvezményekkel, egyúttal pedig támogatják az egyesületet" - mondta Kubatov Gábor.

Thomas Doll, a labdarúgócsapat vezetőedzője megjegyezte, nagyon örül annak, hogy ezt a Németországban is működő rendszert bevezették a Ferencvárosnál, s reméli, minél többen élnek majd a kedvezmények adta lehetőségekkel.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Nyíri Zoltán, az Ferencvárosi Torna Club (FTC) operatív igazgatója Kubatov Gábor, az FTC elnöke és Thomas Doll, a labdarúgócsapat vezetőedzője (b-j) a csapat szurkolói kedvezménykártyájának bevezetéséről tartott sajtótájékoztatón a Groupama Arénában 2015. április 16-án.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.