WBO

Bedák Zsolt is ringbe lép a Las Vegas-i Mayweather-Pacquiao gálán

Bedák Zsolt is ringbe lép május 2-án, a Las Vegasban sorra kerülő bokszgálán, amelynek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao vívja egymással.

2015.04.16 14:57MTI

A Felix Promotion csütörtöki közleménye szerint az MGM Grandben rendezendő eseményen összesen hat összecsapás szerepel a programban, s ezek közül az egyik lesz Bedák Zsolté, aki a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoka. A menedzseriroda kiemeli, hogy magyar ökölvívó még soha nem bokszolt ilyen rangos eseményen, melyet az HBO élő közvetítésének köszönhetően több száz millióan láthatnak majd világszerte. Bedák ellenfele a Boksz Világtanács (WBC) kispehelysúlyú világbajnoka, a mexikói Léo Santa Cruz lesz, akivel tízmenetes csatát - nem címmérkőzést - vívhat majd.

"Egész pályafutásom alatt ilyen lehetőségre vártam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ez megadatott. Mindent meg fogok tenni, hogy továbbra is büszkék legyenek rám a magyar ökölvívást kedvelők."- mondta Bedák Zsolt, aki amatőrként Eb-bronzérmet szerzett.

Rácz Felix promóter úgy fogalmazott, hogy ez pályafutása eddigi legértékesebb mérkőzés-kötése.

"Ez olyan, mintha egy magyar futballistát leigazolna a Bayern, a Barcelona vagy a Real felnőtt csapata és egyből lehetősége nyílna a BL-döntőben játszani. Nem volt egyszerű az amerikaiakkal megállapodni, de végül sikerült kompromisszumot kötnünk egymással." - nyilatkozott Rácz Félix.

Bedák Zsoltot négyfős szakmai stáb kíséri el Las Vegasba; Erdei "Madár" Zsolt, Philippe Fondu, Bertók Róbert és Rácz Felix.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.