Férfi kézilabda BL

Óriáskivetőn a két magyar kézimeccs Veszprémben

A Veszprém Aréna előtti téren óriáskivetítőn lehet majd megnézni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőinek két magyar érdekeltségű visszavágóját vasárnap.

2015.04.14 11:44MTI

Az MKB-MVM Veszprém fogadja majd a vele egy hete 24-24-es döntetlent játszó francia PSG-t 17.30-kor, míg a MOL-Pick Szeged 31-29-es előnnyel utazik Kielbe, ahol 19.30-kor kezd majd.

Amint a veszprémi klub honlapján jelezte: az óriáskivetítő előtt több ezer néző befogadására alkalmas területet alakítottak ki. Az élő közvetítés mellett szórakoztató műsorok várják az érdeklődőket már délután háromtól.

A párharcok győztesei vesznek részt a május 30-31-i kölni négyes döntőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.