Női kézilabda BL

Köszönet a világ legjobb szurkolótáborának

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntős búcsú után a Győri Audi ETO KC elnöke, Kelecsényi Ernő nyilvánosan köszönte meg a szurkolóknak a biztatást.

2015.04.14 09:36MTI
Fotó: gyorietokc.hu

A klub honlapján elmondta: hittek benne, hogy a macedón Vardar Szkopje elleni idegenbeli, hatgólos vereség után is továbbjuthatnak a május 9-10-i budapesti Final Fourra.

Kelecsényi hangsúlyozta: visszatekintve el kell ismerni, hogy egy jobb csapat győzte le őket. A visszavágón 27-27-es döntetlen született.

"Az első órák, sőt napok nagyon nehezek voltak számunkra, hiszen realizálódott, hogy idei BL-álmaink nem teljesülhetnek. Mindezek ellenére maximálisan büszke vagyok a csapatra, mert küzdeni tudásáról, összetartásáról nemcsak a szombati mérkőzésen tett tanúbizonyságot, hanem az egész eddigi szezon során is" - mondta.

A klubelnök kiemelte a hazai szurkolók egyedülálló hozzáállását is, fantasztikus, világszínvonalú hangulatot teremtettek a játékhoz. "A következő hetekben is alázattal dolgozunk tovább, hiszen fontos mérkőzések várnak még ránk a szezonban" - tette hozzá.

A Győr az NB I elődöntőjében az EHF Kupa elődöntőjében elvérzett Érddel találkozik. Az első összecsapás április 23-án lesz Győrben, a második felvonásnak április 28-án Érd ad otthont. Amennyiben szükséges, a harmadik meccsre április 30-án Győrben kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.