Hajrá magyarok!

Férfi vízilabda világliga - A szuperdöntő a tét Győrben

Egy döntetlennel is a szuperdöntőbe kerül a férfi vízilabda világligában a magyar válogatott: Benedek Tibor együttese kedden Győrben a görögök elleni utolsó csoportmérkőzésen biztosíthatja helyét a sorozat fináléjában.

2015.04.13 12:45MTI
Fotó: vlv.hu

A legjobb válogatottaknak a szuperdöntő az első lehetőség az olimpiai kvalifikációra, ugyanis a sorozat győztese riói indulási jogot nyer.

A papírforma alapján nem lehet gond a világbajnok magyar együttesnek a továbbjutás, ugyanis százszázalékos teljesítménnyel vezeti csoportját, ráadásul a görögök elleni első mérkőzésen, január 20-án 15-13-ra diadalmaskodott Athénban. Azon a találkozón Vámos Márton négyszer volt eredményes, míg Madaras Norbert és Hosnyánszky Norbert egyaránt három-három alkalommal talált be.

A keddi találkozóra 1200 nézőt várnak a szervezők.



A 6. forduló programja: Magyarország-Görögország, Győr 18.15 Szlovákia-Románia, Pozsony 18.00

A csoport állása: 1. Magyarország 15 pont, 2. Görögország 12, 3. Románia 2, 4. Szlovákia 1

A magyar válogatott kerete: kapusok: Nagy Viktor (Szolnoki Dózsa-Közgép), Decker Attila (Szolnoki Dózsa-Közgép) mezőnyjátékosok: Salamon Ferenc (A-Híd-OSC-Újbuda), Gór-Nagy Miklós (A-Híd-OSC-Újbuda), Német Toni (Vasas-Plaket), Vámos Márton (Szolnoki Dózsa-Közgép), Varga Dénes (Szolnoki Dózsa-Közgép), Varga Dániel (Szolnoki Dózsa-Közgép), Madaras Norbert (Szolnoki Dózsa-Közgép), Angyal Dániel (ZF-Eger), Hosnyánszky Norbert (ZF-Eger), Erdélyi Balázs (ZF-Eger), Hárai Balázs (ZF-Eger)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.