Labdarúgó NB I

Továbbra sem megy otthon a Honvédnak

A kiesés elől menekülő Budapest Honvéd döntetlent játszott a tavasszal továbbra is nyeretlen Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

2015.04.11 18:07MTI
MTI/Illyés Tibor

A kispesti csapat sorozatban hetedik hazai mérkőzésén nem tudta begyűjteni a három pontot. Legutóbb ez tavaly szeptemberben a Haladás ellen sikerült neki.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 1-1 (1-1)
Bozsik Stadion, 1047 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Hidi (31.), illetve Marjanovic (7.)
sárga lap: Ikenne-King (15.), illetve Koman (33.), Marjanovic (53.), Egerszegi (81.)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Morgan (Botka, 88.) - Nagy G., Godoy (Gazdag, 81.), Hidi - Prosser, Punosevac (Ontivero, 59.), Vécsei

Diósgyőri VTK: Antal - Okuka, Alves, Németh M., Husic (Szalai V., 73.) - Marjanovic (Bacsa, 89.), Egerszegi, Bognár, Koman (Kristic, 92.), Takács T. - Griffiths

Akárcsak múlt vasárnap a Haladás otthonában, úgy ezúttal is korán hátrányba került a Honvéd, de most sem törte meg a gyorsan bekapott gól. A félidő közepére egyenlített, s csak a szerencsének, illetve Okuka gólvonalon bemutatott mentésének köszönhették a diósgyőriek, hogy nem találtak be újra a hazaiak.

A fordulást követően is a fővárosiak futballoztak veszélyesebben, több nagy helyzetet is kialakítottak, ám ezeket nem tudták gólra váltani.

MTI/Illyés Tibor


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.