Labdarúgó NB I

Több mint egy év után döntetlent játszott az MTK

A második helyen álló MTK gól nélküli döntetlent játszott a Dunaújvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának első szombati mérkőzésén.

2015.04.11 16:22MTI

A fővárosi kék-fehérek több mint egy év után végeztek újra döntetlenre. Legutóbb 2014. március 1-én kellett "osztozkodniuk" a pontokon, azóta 34 bajnokit játszottak.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Dunaújváros Pase-MTK Budapest 0-0
Dunaújváros, 1247 néző, v.: Iványi
sárga lap: Villám (66.), illetve Nagy T. (43.), Pölöskei (64.), Vukmir (84.)

Dunaújváros Pase: Nagy G. - Villám, Vaskó, Szekeres, Hidvégi (Thiago, 77.) - Jakab (Grubjesic, 56.), Farkas V., Petneházi (Lázár, 68.), Csehi, Orosz - Eppel

MTK Budapest: Hegedüs - Nagy T., Baki, Vukmir, Vadnai - Vass Á., Pölöskei, Kanta - Horváth Zs., Torghelle, Hrepka (Bese, a szünetben)

Az első félidőben kiegyenlített küzdelmet láthatott a közönség, igazi nagy helyzet azonban nem alakult ki a kapuk előtt.

A fordulást követően is hasonló volt a játék képe, egyik csapat sem mert igazán kitámadni, így nem született gólt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.