Eltörölték a sárgalapját

Primera División: Ronaldo mégis játszhat szombaton

A Spanyol Labdarúgó Szövetség versenybizottsága eltörölte Cristiano Ronaldo legutóbb begyűjtött sárga lapját, így a Real Madrid portugál aranylabdása pályára léphet szombaton az Eibar elleni bajnokin.

2015.04.10 13:52MTI

A klub honlapjának beszámolója alapján a góllövőlistán 37 találattal éllovas támadó szerda este a Rayo Vallecano otthonában kapott figyelmeztetést műesésért, azonban a televíziós felvételek alapján tisztázták a játékost. Amúgy ez lett volna neki idénybeli ötödik sárga lapja, amelyért automatikusan eltiltás jár.

A Bajnokok Ligája-győztes madridi együttes nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt a listavezető Barcelona mögött négy ponttal van lemaradva a Primera Divisiónban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.