Szponzor

Az Audi Hungaria további három évig támogatja a győri kézilabdaklubot

Az Audi Hungaria Motor Kft. további három évre elkötelezte magát a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata mellett.

2015.04.10 12:07MTI

A két fél közös pénteki közleményében kiemelik: a vállalat immár tíz éve támogatja a klubot, amely valamennyi csapatsportágat tekintve a legeredményesebb csapat Magyarországon. A Győri Audi ETO KC az aktuális magyar bajnok és kupagyőztes, valamint a Bajnokok Ligája címvédője.

Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója elmondta: az együttműködés "egy lenyűgöző sikertörténet", és örül annak, hogy további három évre partnerek lesznek egy immár erősebb Audi Hungaria-szerepvállalással.

"Az elmúlt évek kimagasló eredményei is alátámasztották döntésünket" - tette hozzá.

Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke hangsúlyozta: az együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy évről-évre ambiciózus célokat tűzhessenek ki maguk elé, s a biztos háttér hozzájárult ahhoz, hogy az egyesület fontos mérföldköveket érhessen el.

Az Audi Hungaria 2005 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa-győzelmet aratott, 8 magyar bajnoki címet szerzett, és kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját.

A gárda tavaly költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba.

A vállalat a Győri Audi ETO KC mellett 2011 óta támogatja a Győri ETO FC utánpótlás-nevelését és a Magyar Olimpiai Bizottság arany fokozatú partnere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.