Búvárfotós ob

A legjobb búvárfotósokat díjazták

"Ezek a sportemberek felhozzák a felszínre a víz alatti világot, vagy ha úgy tetszik, a nem búvárokat +viszik le+ a víz alatti világba".

2015.04.09 19:37MTI

Tökölyi Csaba, Tóth József, Pohl András, Násfayné Kőházi Mária és Násfay Béla vehetett át kategóriagyőztesnek járó díjat a Magyar Búvár Szakszövetség csütörtöki ünnepségén, amelyen a XIII. búvárfotós országos bajnokság legjobbjainak teljesítményét ismerték el.

"Ezek a sportemberek felhozzák a felszínre a víz alatti világot, vagy ha úgy tetszik, a nem búvárokat +viszik le+ a víz alatti világba" - mondta a Magyar Sport Házában Nyíri Iván, a szövetség elnöke. - Ezeknek a fotóknak az elkészítése kőkemény fizikai teljesítmény. Munka közben a fotós akár hosszú perceket is eltölthet a vízben mozdulatlanul, s olykor levegővétel nélkül készül az exponálásra."

Az MBSZ közleménye szerint a nagydíjas, azaz összetett győztes Násfay Béla lett.

A kategóriagyőztesek részt vehetnek a jövő évi Európa-bajnokságon és a 2017-es világbajnokságon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.