Április közepén indul

Torna Eb: a férfiválogatott kerete

Hidvégi Vid, Vágner Levente, Vecsernyés Dávid és Dudás Norbert került be az április közepén Franciaországban sorra kerülő torna Európa-bajnokságra utazó magyar férfiválogatott keretébe.

2015.03.30 15:59MTI

A hazai szövetség (MATSZ) hétfői tájékoztatása szerint Kovács István szövetségi kapitány a két válogatóverseny helyezési pontjai alapján állította össze az együttest, az első számú tartalék Tálas Bence, a második számú pedig Vlacsil Attila lett.

A montpellier-i kontinensviadal április 13-án kezdődik.

Hidvégi, Vágner, valamint Babos Ádám és Szabó Nándor a hétvégén Ljubljanában, világkupa-versenyen szerepel, ahogyan Böczögő Dorina és Honti Kitti is, utóbbi kettő csütörtökön és pénteken a százhalombattai Matolay nemzetközi női emlékversenyen is részt vesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.