Siker!

Öt magyar bronzérem az U23-as birkózó Eb-n

Jól szerepelt a magyar válogatott a vasárnap zárult U23-as birkózó Európa-bajnokságon, melyen öt bronzérmet szerzett.

2015.03.30 12:30MTI

A lengyelországi Walbrzychben rendezett kontinensviadalon a női csapat volt a legeredményesebb, ugyanis az 58 kilogrammos Galambos Ramóna, a 69 kilogrammban szereplő Sándor Klaudia és a 75 kilóban érdekelt Németh Zsanett is harmadik helyen végzett. Mellettük Dénes Mercédesz (53 kg) is éremért léphetett szőnyegre, ám végül ötödik lett.

A kötöttfogásúaknál Lévai Zoltán (71 kg) állhatott fel a dobogó alsó fokára, míg Losonczi Ottó (66 kg) és Kéri Zoltán (80 kg) az ötödik helyen végzett.

A szabadfogásúaknál a 74 kilogrammos Nagy Mihály nyert bronzérmet, míg Gulyás Zsombor (70 kg) az ötödik helyen zárta az első U23-as Európa-bajnokságot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.