Magyar-görög

Lovrencsics súlyos combsérülést szenvedett

Korcsmár Zsolt után Lovrencsics Gergő játékára sem számíthat Dárdai Pál, a görögök elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

2015.03.24 10:20MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden Twitter-oldalán számolt be arról, hogy a Lech Poznan légiósa olyan súlyos combsérülést szenvedett a hétvégén, hogy nem léphet pályára a görögök elleni vasárnapi összecsapáson. Lovrencsics már vissza is tért klubjához.

Az már hétfőn kiderült, hogy Korcsmár Zsolt sem lehet ott a Groupama Arénában. A Greuther Fürth légiósa ugyanis a jobb térdében keresztszalag-szakadást szenvedett, így előreláthatólag fél évig nem játszhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.