Célegyenesben az éllovas

Barcelona World Race: közel az új csúcs

Az éllovas Cheminées Pujoulat már Gibraltárt is elhagyta és tulajdonképpen a célegyenesben van a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.

2015.03.23 11:00MTI

A svájci Bernard Stamm és a francia Jean Le Cam irányította hajó a viadal honlapja szerint vasárnap ért át az Atlanti-óceánról a Földközi-tengerre, s a jelenlegi előrejelzések szerint szerda délelőtt érhet célba a katalán városban.

A viadal 82 napja kezdődött, így biztosra vehető, hogy Cheminées Pujoulat megdönti a versenycsúcsot, amit 92 nap 9 óra 49 perccel tart a francia Jean-Pierre Dick és az ír Damian Foxall irányította Paprec Virbac, mely az első, 2007/08-as kiírás győztese volt.

A Fa Nándor és Conrad Colman vezette Spirit of Hungary továbbra is hetedik, s már elhagyta Montevideo magasságát. A magyar- új-zélandi kettős az utóbbi napokban 400 mérföldet dolgozott le hátrányából a hatodik Renault Captur-rel szemben, amely 800 tengeri mérfölddel halad előtte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.