Labdarúgó NB I

Gólnélküli döntetlent játszott a Videoton

Az éllovas Videoton idegenben gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első szombati mérkőzésén.

2015.03.21 18:10MTI
MTI/Koszticsák Szilárd

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Puskás Akadémia FC - Videoton FC 0-0
Felcsút, 3156 néző, v.: Németh Á.
sárga lap: Tóth B. (5.), Lencse (54.), Sallai R. (90.), Hajdúch (93.), illetve Vinícius (45., 91.), Simon Á. (47.)
piros lap: Vinícius (91.)

MTI/Koszticsák Szilárd

PAFC: Hajdúch – Szélesi, Kelic, Tar, Spandler (Tamás M. 68.) – Fiola, Tóth B. – Zsótér (Sallai R. 57.), Lencse, Kleinheisler (Vaszicsku 78.) - Tischler

Videoton: Calatayud – Szolnoki (Heffler 76.), Juhász R., Vinícius, Stopira – Simon Á. (Sándor Gy. 57.), Trebotic – Gyurcsó, Kovács I., Álvarez (Feczesin 69.) – Nikolics

MTI/Koszticsák Szilárd

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő első fele, a kapuk nem forogtak veszélyben. Ezt követően többet birtokolta a labdát a Videoton, amely kapufákig is eljutott, gólt azonban sem a vendégek, sem a hazaiak nem szereztek.

A második félidőre sem pörögtek fel igazán a csapatok, mezőnyjáték folyt a pályán, így a kapusoknak szinte egyáltalán nem kellett játékba avatkozniuk. A találkozó vége felé ráerősítettek a székesfehérváriak, nagy nyomást helyeztek Hajdúch kapujára, miközben a másik oldalon Lencse László kihagyta a meccs helyzetét.

A mérkőzés igazságos döntetlennel zárult, egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Az NB I-ben a Puskás Akadémia első alkalommal szerzett pontot a Videoton ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.