Női kézilabda NB I

Nyártól új edzője lesz a Vácnak, és új játékosok jönnek

A következő idénytől új edzővel és új játékosokkal szerepel az Ipress Center-Vác női kézilabdacsapata.

2015.03.17 18:11MTI

Az alsóházi rájátszásra készülő klub kedden jelentette be, hogy a szlovén Uros Bregar veszi át nyártól a szakmai munkát. A 36 éves tréner, a szlovén válogatott másodedzője, és ugyanilyen minőségben dolgozott a szlovén elitcsapatnál, a Krim Ljubljanánál.

Kirsner Erika klubelnök elmondta: eljött a vérfrissítés ideje, a "csapatot felvillanyozni képes" edzőt szerződtettek. Hozzátette: bizonyosan bennmaradnak az NB I-ben, azonban ennél sokkal jobb eredményekre képesek.

A beállósként és védőposzton is bevethető 23 éves, olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok montenegrói Sara Vukcevic Érdről, a 26 esztendős, vb-második irányító-átlövő, a szerb Kristina Liscevic a francia Metztől, a kétszeres BL-, egyszeres KEK-győztes átlövő, Soós Viktória pedig a Ferencvárostól érkezik majd Vácra.

Eldőlt az is, hogy Hornyák Dóra nem hosszabbítja meg szerződését.

A Vác az alapszakaszt a kilencedik helyen zárta, így a 9-12. helyért folytatja, és a maximális 4 bónuszponttal kezdi a rájátszást. Az utolsó két helyezett esik ki az NB I-ből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.