Labdarúgás

Magyar-görög: már 14 ezer jegy elkelt

Csütörtökig a belépők húszszázalékos kedvezménnyel, 2800, 3600, 6400 és 9600 forintért kaphatók, 20-ától ugyanezen jegyeket teljes áron lehet megvásárolni.

2015.03.17 15:23MTI

Keddig 14 ezer jegy kelt el a magyar labdarúgó-válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, a Groupama Arénában jövő hét vasárnap sorra kerülő, görögök elleni találkozóra.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője az MTI-t tájékoztatva emlékeztetett rá, hogy csütörtökig a belépők húszszázalékos kedvezménnyel, 2800, 3600, 6400 és 9600 forintért kaphatók, 20-ától ugyanezen jegyeket teljes áron lehet megvásárolni. Megjegyezte, a nagy érdeklődést az is mutatja, hogy az elmúlt napokban napi 500 szurkolói kártyát váltottak ki, amely elengedhetetlen a belépő megvásárlásához.

Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvenni a belépőket.

Telt ház esetén összesen 22 ezer néző szurkolhat a csapatoknak, a vendégek 1100 jegyet kaptak.

A meccs 20.45-kor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.