Labdarúgás

Bernd Storck irányítja a vb-re készülő U20-as magyar válogatottat

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sportigazgatója vette át a júniusi világbajnokságra készülő U20-as válogatott irányítását.

2015.03.16 19:09MTI

Az MLSZ honlapjának hétfői közleménye szerint Mészöly Géza decemberi távozását követően az edzőképzés igazgatója, Szalai László vette át a gárda felkészítését, ám utóbbi már akkor jelezte, ez jelentős többlet feladatot jelent számára és kockázatot hordoz a két feladat egyidejű ellátása. Ezzel együtt az MLSZ vezetésének kérésére, Szalai László kezdte meg a csapat felkészítését azzal, hogy az érintettek minél előbb végleges és megnyugtató megoldást keresnek.

A magyar válogatott New Plymouth városában játssza csoportmeccseit, elsőként június 1-én a Koreai Köztársaság ellen, majd három nappal később Brazíliával, végül június 7-én Afrika bajnokával.

Az MLSZ honlapja arról is beszámolt, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Mihalecz Istvánnal, az U16-os válogatott szövetségi edzőjével, mivel utóbbi, illetve Bernd Storck úgy ítélte meg, hogy kettejük szakmai filozófiája oly mértékben eltérő, amely nem teszi lehetővé a hosszú távú, hatékony közös munkát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.