Súlyemelés

Doppingvétség miatt szereztünk három magyar bronzérmet

Doppingolt egy előtte végzett rivális, így bronzérmessé lépett elő Gyürüs Barbara, a szombathelyi Haladás VSE súlyemelője, aki eredendően negyedik lett a november végi, ciprusi junior Európa-bajnokságon.

2015.03.10 16:12MTI

A 16 éves versenyző a limasszoli korosztályos kontinensviadalon a plusz 75 kilós súlycsoportban végzett dobogóközelben, most viszont - amint arról Dobos Imre, a hazai sportági szövetség (MSSZ) elnöke kedden tájékoztatta az MTI-t - három bronzzal lett gazdagabb.

Az európai szövetségtől származó információ szerint a kategória lengyel Eb-másodikja, Katarzyna Ordzinska produkált pozitív doppingtesztet, ezért utóbb kizárták, így léphetett előbbre a magyar emelő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.