Hátfájdalmak miatt

Babos visszalépett Monterreyben

A magyar játékos, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal első kiemeltként magabiztosan 4:1-re vezetett a Lara Arruabarrena, Raluca Olaru spanyol, román duó ellen.

2015.03.06 09:56MTI

Babos Tímea hátfájdalmai miatt az első szett ötödik játékában visszalépett párosmérkőzésétől a mexikói Monterreyben zajló 500 ezer dollár (138,5 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

A magyar játékos, oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal első kiemeltként magabiztosan 4:1-re vezetett a Lara Arruabarrena, Raluca Olaru spanyol, román duó ellen. Babost - saját honlapjának beszámolója szerint - már a harmadik játék után ápolni kellett, kötést kapott a derekára, de nem sokáig tudta folytatni az összecsapást.

"Sajnos a mai napon hat fokban nehezen tudott az amúgy sem jó hátam bemelegedni. Sajnálom ezt a hetet párosban, de Indian Wells fontosabb. Így jobb döntésnek láttuk feladni ezt a mérkőzést. Megpróbáltuk, 4:1-ünk volt, de most ennyi sajnos" - nyilatkozta Babos.

Eredmények, páros, 1. forduló (a 8 közé jutásért):
Arruabarrena, Olaru (spanyol, román)-Babos, Mladenovic (magyar, francia, 1.) 4:1-nél Babos hátfájdalmai miatt utóbbi visszalépett.

egyes, nyolcaddöntő:
Garcia (francia, 3.)-Schiavone (olasz) 7:6 (7-2), 6:0
Bacsinszky (svájci, 4.)-Csurenko (ukrán) 4:6, 6:4, 6:4
Pavljucsenkova (orosz, 5.)-Larsson (svéd) 6:4, 6:4
U. Radwanska (lengyel)-Hantuchova (szlovák, 7.) 6:2, 6:4

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.