20 kilométert kell teljesíteni

HUNfoglalás: extrém erőpróba a Pilisben

Jövő szombaton első alkalommal rendezik meg a HUNfoglalás elnevezésű erőpróbát, amelyen húsz kilométert kell teljesíteniük a versenyzőknek.

2015.03.05 01:30MTI

A szervezők tájékoztatása szerint a Pilisben sorra kerülő megmérettetés reggel 8 órakor kezdődik majd a csobánkai Cserkészparknál, a cél pedig a dobogókői turistaháznál lesz. A táv során a futóknak az ezerméteres szintkülönbség mellett 15 különféle akadállyal is meg kell majd küzdeniük.

Fábián Miklós főszervező szerint - aki a tavaly áprilisban, Eplényben rendezett Spartan Race szervezőbizottságának vezetője volt - az akadályok legyőzéséhez a fizikai felkészültség mellett elméleti tudásra is szükség lesz, az egyes állomásokon ugyanis kvíz-, memória- és logikai játékokkal találkoznak majd a résztvevők.

A viadalon csapatban és egyéniben is lehet indulni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.