Programajánló

Felkészülni, vigyázz, kész: tizenkét órás futó-ob szombaton

Szombaton Székesfehérváron rendezik meg a 2015-ös év első ultrafutó országos bajnokságát: az OptiVita Ultrafutó Kupa keretében a 12 órás versenyszámban mérik majd össze erejüket az indulók.

2015.03.04 06:30MTI

A félnapos ob mellett nyílt futamban is lehet indulni, így azok is kipróbálhatják magukat ebben a számban, akik nem rendelkeznek a Magyar Atlétikai Szövetség versenyengedélyével. Az ultrafutással ismerkedők hat-, négy- és kétórás számban is indulhatnak.

A szervező Ironteam SE csaknem 200 fős mezőnyt vár. Az 1100 méter hosszú hitelesített körpályát a székesfehérvári Csónakázó tó szomszédságában jelölte ki. A támogatók jóvoltából az ob dobogósai 300 ezer forint értékű összdíjazásban részesülnek ajándékutalvány formájában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.