Lemerültek

Uszonyos- és búvárúszó vk - Tizennyolc érem a házigazda magyaroknál

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása alapján a szombati nyolchoz vasárnap még tíz dobogós helyezést tettek hozzá a hazai versenyzők.

2015.03.02 09:46MTI

A magyarok tizennyolc éremmel zárták az Egerben rendezett uszonyos- és búvárúszó világkupát.



A magyar szövetség hétfői tájékoztatása alapján a szombati nyolchoz vasárnap még tíz dobogós helyezést tettek hozzá a hazai versenyzők.

Senánszky Petra 100 méteren, Varga Krisztina pedig 200 méteren nyerte meg a női uszonyos gyors döntőjét, míg Kanyó Dénes (400 méteres uszonyos úszás), Kosina Gergő (100 méteres uszonyos gyors) és Varga 100 méteren ezüstérmet szerzett. Kovács Zsófia a 200 méteres uszonyos gyors fináléjában harmadikként zárt.

A junioroknál a Varga Erik, Tóth Ádám, Fazekas András, Semostyán Róbert összetételű 4x100-as uszonyosúszó-váltó arany-, Gruber Kornél (400 méteres uszonyos úszás) és Semostyán (1500 méteres uszonyos úszás) ezüst-, Varga (200 méteres uszonyos gyorsúszás) pedig bronzérmes lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.