Monterreyi tenisztorna

Babos a főtábla küszöbén

Sikerrel vívta meg második mérkőzését is a selejtezőben Babos Tímea a mexikói Monterreyben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán.

2015.03.02 08:05MTI

Honlapja szerint a 21 éves, a világranglistán 90. magyar versenyző, aki 2012-ben megnyerte a tornát, vasárnap a kolumbiai Mariana Duque-Marinót (139.) verte két sima játszmában, összesen öt gémet engedve át riválisának.

A főtáblához három győzelemre van szükség, a kvalifikáció utolsó körében Babos ellenfele az ukrán Katerina Bondarenko lesz, aki jelenleg csak 177. a világranglistán, de volt 29. is, és a 2009-es US Openen negyeddöntős volt. Bondarenko egy hónapja az antwerpeni verseny selejtezőjében 6:3, 3:6, 6:3-ra nyert a magyar játékos ellen.

Eredmény, selejtező, 2. forduló: Babos Tímea (4.)-Mariana Duque-Marino (kolumbiai) 6:3, 6:2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.