Labdarúgó NB I

A címvédő Debrecen nyert Felcsúton

A vendég DVSC-TEVA 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

2015.02.28 18:31MTI

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC 0-1 (0-0)

Felcsút, 1781 néző, v.: Pintér Cs.
gólszerző: Tisza (56.)
sárga lap: Spandler (21.), Fiola (45.), Tamás M. (52.), illetve Kulcsár T. (7.), Tisza (45.), Varga J. (84.)

PFLA:  Danilovic – Szélesi, Kelic, Tamás M., Spandler – Fiola, Kleinheisler, Polonkai (Szakály D. 65.) – Sallai R. (Zsótér 46.), Tischler (Harsányi 81.), Lencse

DVSC: Novakovic – Lázár P. (Mihelic 38.), Máté, Brkovic, Korhut – Jovanovic, Varga J., Bouadla, Szakály P. – Tisza (Bódi 67.), Kulcsár T. (Balogh N. 83.)

Jó iramban kezdődött a találkozó, a csapatok nem óvatoskodtak. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, aztán a vendégek kerültek mezőnyfölénybe és egy megítélt büntetővel előnyhöz juthattak volna, de Tisza lövését Danilovic kivédte. A szünetig hátralévő időben, főként Lázár Pál agyrázkódással végződő sérülését követően leült kicsit a meccs.

Fordulást követően Tisza gyorsan kijavította első félidei hibáját, és egy szép kiugratást követően magabiztosan lőtt a hazaiak kapujába. A Puskás igyekezett felpörgetni a tempót, ennek eredményeként előbb Lencse hagyott ki egy ziccert, majd Szakály Dénes fejesét fogta meg a gólvonalon Novakovic. A Debrecen a vezetését őrizte, miközben a hazaiak eredménytelenül támadtak.

A végeredmény azt jelenti, hogy a Puskás Akadémia továbbra sem szerzett pontot az NB I-ben a Debrecen ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.