Labdarúgó NB I

A Kecskemét egyet megőrzött háromgólos előnyéből

A Kecskemét hazai pályán 3-0-ás vezetés után 3-2-re legyőzte a Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

2015.02.28 18:27MTI

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Kecskeméti TE-Lombard Pápa Termál FC 3-2 (2-0) 

Kecskemét, 1000 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kitl (20.), Bebeto (37., 53.), illetve Seye (77.), Csizmadia (79.) sárga lap: Gyagya (55.), Novák (91.), illetve Zulevs (6.), Völgyi (28.), Bogunovic (55.)

Kecskeméti TE: Tujvel – Lovrics (Patvaros 34.), Szkopljak, Karan, Gyagya, Laczkó – Vukasovic, Savic (Sivacki, 84.), Kitl (Eninful, 71.) – Bebeto, Novák.

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs – Zulevs, Csizmadia, Bogunovic, Völgyi – Stieber, Király (Csilus, a szünetben), Pongrácz (Waltner, 67.), Frizoni (Yannick, 79.) – Seye, Popin

A mérkőzés elejétől a kecskemétiek veszélyeztettek többet, akik a 20. percben Kitl révén a vezetést is megszerezték. A hazaiak ezután sem vettek vissza a tempóból, és az élvezetes első félidő vége felé növelték előnyüket.

Térfélcsere után is maradt a KTE fölénye, Bebeto hamarosan duplázott, a pápai támadásokból ugyanakkor hiányzott az átütőerő. A biztos hazai győzelem ugyanakkor két perc alatt veszélybe került, mivel a vendégek a 77. és 79. percben is betaláltak. A hajrá így izgalmasan alakult, de a Pápának végül nem jött össze az egyenlítés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.