Labdarúgás

Cannavaro tíz hónapos börtönbüntetést kapott

Tíz hónapos börtönbüntetésre ítélték Fabio Cannavaro aranylabdás olasz futballistát.

2015.02.25 17:44MTI

A The Guardian című angol lap azt írta, a 2006-ban világbajnok olasz válogatott csapatkapitánya annak ellenére bement a házába, hogy a hatóságok az adócsalási ügyében indított nyomozás miatt lezárták azt. Az értesülés szerint a korábbi kiváló védő feleségével, Daniela Arenosóval és testvérével, a Sassuolóban futballozó Paolo Cannavaróval fürdött az ingatlanhoz tartozó medencében.

Az ügy kapcsán, melyben Cannavaro feleségének nevén lévő luxus jachtvállalat ellen folyik a nyomozás, a kínai Kuangcsou Evergrande vezetőedzőjeként dolgozó, 136-szoros válogatott szakember közel egymillió eurót érő ingóságát foglalták le Nápolyban az adóhatóság emberei októberben.

Cannavaro fellebbezett az ítélet ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.