Alpesi sí

Miklós Edit és Samsal Dalibor három aranyérme

Az olimpiai hetedik Miklós Edit, illetve az októberben honosított Samsal Dalibor is mindhárom aranyérmet megnyerte az Ausztriában rendezett alpesi sí országos bajnokságon.

2015.02.25 09:21MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az esélyeknek megfelelően Miklós és Samsal fölényesen lett első műlesiklásban és óriás-műlesiklásban, ezáltal pedig alpesi összetettben is.

A Hinterstorderben rendezett ob-n hétfőn és kedden rendezték a felnőttek versenyeit. Miklós Edit a hét második felében a bulgáriai világkupa-versenyen szerepel, ahol szuper-óriásműlesiklást és kombinációt rendeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.