Ott lesznek az Eb-n

Curling: a WSC, illetve az UTE nyerte a csapatbajnokságot

A WSC a címvédő COOL Jégfarkasok ellen diadalmaskodott a két győzelemig tartó döntőben

2015.02.23 09:28MTI

A férfiaknál a WSC I., a nőknél pedig a címvédő UTE Bálnák együttese nyerte a vasárnap befejeződött curling csapatbajnokságot.

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a WSC a címvédő COOL Jégfarkasok ellen diadalmaskodott a két győzelemig tartó döntőben, mivel előbb 8-4-re, majd 9-6-ra verte ellenfelét. A nőknél két mérkőzés szintén elegendő volt az UTE sikeréhez, a címvédő két 7-5-ös sikerrel múlta felül a WSC Nők csapatát. A férfiaknál az FTC End Hunters, a nőknél pedig az FTC Jégmadarak szerezte meg a bronzérmet.

A bajnokcsapatok sikerükkel biztosították helyüket az idei Európa-bajnokságon. A dániai kontinensviadalon a Palancsa Dorottya, Miklai Henrietta, Kalocsai Vera, Sándor Nikolett, Nagy Tímea összetételű UTE az A csoportban, míg a Nagy György, Kiss Zsolt, Balázs Dávid, Czermann Kristóf és Bodor Gábor alkotta WSC a B csoportban szerepel majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.