Cselgáncs-vk

Karakas és Joó bronzérmes Düsseldorfban

Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig és a 78 kilós Joó Abigél bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat düsseldorfi Grand Prix-jén.

2015.02.22 19:55MTI
Facebook/Karakas Hedvig

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a világbajnoki harmadik Karakas kínai, japán és német ellenfelet győzött le, majd kikapott a brazil Rafaela Silvától. A vigaszágon a Honvéd versenyzője előbb jukóval verte a dél-koreai Jan Di Kimet, majd a bronzcsatában ipponnal bizonyult jobbnak a tajvani Lien Csen-lingnél.

A kétszeres Európa-bajnok Joó brit és lengyel riválist legyőzve jutott az elődöntőbe, ahol ipponnal kikapott a szlovén Anamari Velensektől. A harmadik helyért kiírt meccsen aztán a KSI dzsúdósa jukóval nyert a holland Guusje Steenhuis ellen.

Csoknyai László (81 kg) ötödik, Maros Barbara (52) pedig hetedik lett a németországi viadalon, ahol 75 ország 542 versenyzője lépett tatamira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.