Kiütötték

Dohai tenisztorna - Babos búcsúzott a selejtezőben

Egy nappal a Dubajban aratott páros tornagyőzelme után Babos Tímea kiesett a 731 ezer dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztorna selejtezőjének második fordulójában.

2015.02.22 18:46MTI

A világranglistán 92. magyar játékos a WTA honlapja szerint az első fordulóban a rangsorban 74. új-zélandi Marina Erakoviccsal találkozott, aki a második szettben feladta a mérkőzést. Néhány órával később Babos ismét pályára lépett, a kvalifikáció második fordulójában az ukrán Katerina Kozlova (132.) volt az ellenfele, akitől 1 óra 12 perc alatt kikapott. A főtáblára jutáshoz három meccset kellett volna nyerni.

Párosban Babos és a francia Kristina Mladenovic ellenfele a főtáblán a 2. helyen kiemelt és kétszeres Grand Slam-tornagyőztes Jekatyerina Makarova, Jelena Vesznyina orosz duó lesz

Eredmény:

selejtező, 2. forduló: Kozlova (ukrán)-Babos 6:2, 6:4

korábban, 1. forduló: Babos-Erakovic (új-zélandi) 6:3, 3:0-nál Erakovic feladta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.