Pótmérkőzés

Labdarúgó NB I: döntetlen Pakson

A Paks hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyházával a labdarúgó OTP Bank Liga idei első mérkőzésén, amelyet a 17. fordulóból halasztottak el, és szombaton pótoltak.

2015.02.21 18:24MTI
MTI/Illyés Tibor

A meccset a pálya használhatatlansága miatt kellett decemberben elhalasztani, és ezúttal csak azok a játékosok léphettek pályára, akik akkor is a két csapat igazolt játékosai voltak. A Nyíregyháza kerete a téli szünetben alaposan kicserélődött, így nem a legerősebb összeállításában léphetett pályára, sőt Pakson az egyébként kapus Volodimir Ovszijenko csatárként kapott lehetőséget, és az utolsó percben egy másik kapus, Hrabina Alex is pályára lépett csereként.

OTP Bank Liga, a 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
MVM-Paks - Nyíregyháza Spartacus 1-1 (1-1)
Paks, 1000 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Vági (15.), illetve Törtei (18.)
sárga lap: Vági (69.), illetve Pákolicz (14.), Fodor (55.), Kostic (82.)

MTI/Illyés Tibor

Paks: Molnár P. - Kulcsár D., Gévay, Vági, Báló - Kecskés (Simon A., 59.), Tamási - Könyves, Bertus (Hahn, 75.), Bartha - Haraszti

Nyíregyháza: Balogh J. - Rubus, Szokol, Fodor, Törtei - Vámos (Markovics, 64.), Kostic, Koller, Pekár (Hrabina, 93.) - Pákolicz, Ovszijenko (Bagi, 82.)

Gyors gólváltást követően leginkább a mezőnyben folyt a játék, és bár a Paks irányított, az első félidőben csupán néhány helyzetet, a hajrában pedig egy hazai kapufás fejest láthatott a közönség.

A fordulás után sem változott sokat a helyzet, a két csapat a mezőnyben küzdött egymással, igazán nagy gólszerzési lehetőség egyik gárda előtt sem adódott. Az utolsó húsz percet aztán "megnyomta" a Paks, de végül nem sikerült megszereznie a győztes gólt.

A Nyíregyháza az idény során másodszor szerzett pontot idegenben, ezt megelőzően - még augusztusban - a Budapest Honvéd otthonában nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.