Projektcsapat

Illovszky Teamet állított fel a Vasas a stadion megújításáért

A Vasas Illovszky Team elnevezéssel állít fel projektcsapatot, amely a piros-kékek otthonául szolgáló Illovszky Stadion megújításával kapcsolatos teendőkért felel majd.

2015.02.20 14:11MTI

Markovits László klubelnök az MTI-hez pénteken eljuttatott interjúban elmondta, miután a kormány bevette az Illovszky Stadiont is a rekonstrukciós programba, az elmúlt év folyamán a Vasas ügyvezetése szakértők bevonásával elkészítette az előzetes terveket. Ez alapján a klub benyújtotta azt a koncepciót, amelyet a Nemzeti Sportközponton belül működő munkacsoport el is fogadott.

"Most jött el az a pillanat, hogy megtegyük a következő lépést, azaz a koncepcióból végleges építési engedély szülessen, ezért jön létre az Illovszky Team névre keresztelt projektcsapat" - mondta Markovis László.

A csapatban a klub legendás alakjának, Illovszky Rudolfnak a lánya, Illovszky Rita, valamint a tiszteletbeli elnök Raduly József, a felnőtt csapat első számú támogatója, Jámbor János, továbbá Genzwein Ferenc, a Vasas Örökös Tagja kapott helyet.

Markovits László a stadion újjáépítésének várható befejezéséről egyelőre nem tudott pontos információkkal szolgálni.

"Annyit tudunk, hogy a kormányhatározattól számítva még 8-10 hónap mire ténylegesen elkezdődhet az építkezés, ennyi időt vesz igénybe a szükséges engedélyek beszerzése és a közbeszerzés lebonyolítása. Az időzítésnél természetesen azt is figyelembe kell vennünk, hogy a beruházás a legkevésbé, csak a legrövidebb időre zavarja meg felnőtt csapatunk szereplését." - tette hozzá a klubelnök.

A Vasas az őszi idény után vezeti az NBII tabelláját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.