Gyász

Összeesett és meghalt a népszerű kosaras

Tizenhét szezont nyomott le az NBA-ban, nem tudni, miért halt meg.

2015.02.19 08:40ma.hu
Jerome Kersey - NBA

52 éves korában hirtelen halt meg Jerome Kersey, ismert kosárlabdás. A hírt több amerikai híroldal is hozta, de az továbbra sem derült ki, hogy miért halt meg.

Lapértesülések szerint a portlandi sztárkosaras a hét elején esett át egy térdműtéten, de kedden már látták a korábbi Blazers-játkos Terry Porterrel és Brian Granttek a Portland-i iskolai ünnepségen. Szerdán a Portland Trail Blazers edzőközpontjában lett rosszul, kifelé menet esett össze és halt meg.

Jerome Kersey-t 1984-ben draftolta le a Portland, tizenegy szezont húzott le az együttesben, amely mindegyik évben bejutott vele a rájátszásba - írja róla a Sport24. Később aztán megfordult még a Golden State Warriors, a Los Angeles Lakers, a Seattle Supersonics, a San Antonio Spurs és a Milwaukee Bucks együtteseiben is, 1999-ben bajnok lett a Spursszel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.