Család, műsorvezetés és repülés... és még?

Cooky elárulta, mi a negyedik szenvedélye

Cooky életében a családja, a műsorvezetés és a repülés mellett létezik még egy szenvedély. A francia DJ gyerekkora óta rajong a Paris Saint-Germain csapatáért, és ezt minden kedden lelkesen be is bizonyítja.

2015.02.03 16:00ma.hu

A műsorvezető régóta a repülés szerelmese, nyolc évvel ezelőtt iratkozott be egy tanfolyamra, hogy idővel akár kapitányi rangban is szolgáljon egy utasszállítón.

A család és a műsorvezetés egyértelmű szenvedély, de a repülést is véresen komolyan veszem, már megvan a kereskedelmi pilótaengedélyem. Negyven év körül minden férfi elgondolkozik azon, hogy változtat az életén. Lehet, hogy ez velem is előfordul, és egy nap majd városról városra repülök egész Európában” – mondta Cooky.

Ennek azonban még nincs itt az ideje, jól érzem magam a mikrofon mögött és a stúdióban. Különösen úgy, hogy a kedvenc témámról, a francia fociról vitázhatok” – magyarázta a SportKlub műsorvezetője.

Fotó: Redlemon

A futball Cooky legrégibb szenvedélye. „Nem vagyok divatszurkoló. Párizsban nőttem fel, 30 éve járok PSG meccsekre, és figyelem a bajnokság alakulását” – magyarázta Cooky.

A francia meccseket a tévés-rádiós odahaza nézi, általában társaságban, de előfordult az is, hogy egy barátja telefonon keresztül közvetítette számára a lelátói hangulatot a helyszínről. „A feleségem nem követi a fordulókat, ő egy kicsit unja a focit, de nem lehet mit tenni, erről a szenvedélyemről nem mondok le” – mondta nevetve Cooky, aki Horti Gáborral elemzi minden kedden a francia foci fejleményeit.

Gábor hihetetlenül régóta van a szakmában, igazi szakértő, de nincs mindig tekintettel a véleményemre. Sebaj, néha ellentmondunk egymásnak, de ettől a tisztelet még megvan” – mondta Cooky.

Oh lá lá – a francia focimagazin minden kedden 18:10-kor Cooky-val és Horti Gáborral.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.