Ugrott már labdamedencébe?

Vegyen labdafürdőt ingyen!

Gyermeki ártatlanságunkat és önfeledt mivoltunkat egyre nehezebben találjuk meg magunkban, ahogy felnövünk. Éppen ezért érdemes megragadni minden lehetőséget, ami rövid időre felidézi azokat az emlékeket, amikre olyan jó szívvel emlékszünk vissza.

2015.01.31 17:00Szilágyi Szabolcs - ma.hu

Irigykedve nézi gyermekét, ahogy a játszóházakban vagy a svéd bútoráruház gyerekvigyázó osztályán lelkesen ugrál a műanyag labdák között, és arra gondol, bárcsak pár percre egyedül maradhatna, hogy kiugrálja magát? Nos, akkor nincs egyedül!

Ezt ismerte fel a brit Pearlfisher kreatív ügynökség, és arra invitál minden Londonban járót, hogy ugorjon be hozzájuk. Szó szerint - Jump In! nevű labdamedencéjükben mintegy 81 ezer(!) műanyag labda várja az önfeledten szórakozni vágyó felnőtteket. Az ügynökség célja egyébként az volt, hogy "népszerűsítse a játék átalakító erejét".



A labdás mókázásnak a Pearlfisher Galléria ad helyt Nyugat-Londonban, minden hétköznap, egészen február 13-ig. Érdemes helyet foglalni a jumpin@pearlfisher.com e-mailcímen, de egyébként a belépés ingyenes. Vagyis nincs beugró. Azaz van, csak nem úgy...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.