27-en indultak

Szűcs Kristóf Eb-bronzérmes brazil dzsúdzsucuban

A magyar versenyző a 94 kilogrammos kategória címvédőjeként érkezett a portugáliai kontinensviadalra, ahol súlycsoportjában 27-en indultak.

2015.01.24 14:06MTI

A nehézsúlyú Szűcs Kristóf bronzérmes lett a brazil dzsúdzsucu összesen 3400 résztvevőt felvonultató lisszaboni Európa-bajnokságán - tudatta klubja, az MTK az MTI-vel szombaton.

A magyar versenyző a 94 kilogrammos kategória címvédőjeként érkezett a portugáliai kontinensviadalra, ahol súlycsoportjában 27-en indultak. A beszámoló szerint Szűcs magabiztos versenyzéssel egészen az elődöntőig menetelt, a döntőbe jutásért zajló mérkőzésén azonban alulmaradt riválisával, egy európai színekben versenyző brazil földharcossal szemben, aki döntetlen után bírói döntéssel nyert ellene.

A brazil dzsúdzsucu (jiu-jitsu brasileiro) küzdősport, amely a múlt században keletkezett Brazília, majd forrta ki magát a japán gyökerű dzsúdóból önálló harcművészeti területté.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.