Csúcson

Főszponzor segíti Miklós Edit felkészülését

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 2015-től főszponzorként segíti az alpesi síző Miklós Edit felkészülését.

2015.01.23 14:34MTI
freedigitalphotos.net/adam

A cég pénteki közleménye emlékeztet arra, hogy a versenyző a tavalyi, szocsi téli olimpián sporttörténelmi sikert ért el azzal, hogy hetedikként zárt a lesiklásban.

"Megtisztelő számunkra, hogy "síkföldi" országként olyan sportoló mellé állhatunk, aki folyamatosan egyre jobb eredményeket ér el, alpesi országok sztárjait utasítva maga mögé" - mondta Nagy Csilla, az MVM Csoport megbízott kommunikációs igazgatója.

A közlemény kiemeli, hogy Miklós Edit idén több versenyen is indul, s ezek közül a legjelentősebb a világbajnokság lesz, amelyre február 2. és 15. között kerül sor az egyesült államokbeli Vailben és Beaver Creekben, s amelyen a magyar síző érmet akar szerezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.