Australian Open

Vegyesben is búcsú - Babosnak csak a páros maradt

A magyar teniszező és partnere rendkívül simán, mindössze 19 perc alatt elbukta az első játszmát, a másodikat azonban kereken fél óra alatt hozta.

2015.01.23 08:42MTI

Babos Tímea, oldalán az amerikai Eric Butoraccal, döntő rövidítésben vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Sania Mirza, Bruno Soares indiai, brazil kettőstől az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespáros küzdelmeinek első fordulójában.

A viadal honlapjának beszámolója szerint a magyar teniszező és partnere rendkívül simán, mindössze 19 perc alatt elbukta az első játszmát, a másodikat azonban kereken fél óra alatt hozta. A döntő rövidítésben végül a US Openen címvédő rivális diadalmaskodott, és jutott a 16 közé.

Babos így már csak párosban van versenyben, itt a francia Kristina Mladenoviccsal a legjobb 32 között a Bethanie Mattek-Sands, Lucie Safarova amerikai, cseh párossal találkoznak.

Eredmény:

1. forduló (a 16 közé jutásért):
Sania Mirza, Bruno Soares (indiai, brazil, 1.)-Babos Tímea, Eric Butorac (magyar, amerikai) 6:1, 4:6, 10-3 - döntő rövidítés

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.