Labdarúgás

Ismét Jakabfi Zsanett csapata a legjobb női klub

A 2013-as év után tavaly is a Jakabfi Zsanettet foglalkoztató német Wolfsburg lett a legjobb női csapat a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint.

2015.01.22 17:11MTI

A szervezet honlapjának beszámolója szerint a magyar szélső együttese 2014-ben a német bajnoki és a Bajnokok Ligája-címét is megvédte, így nagy fölénnyel végzett a lista élén a francia Lyon és az amerikai Kansas City előtt.

A Wolfsburg korábban az egyéni díjakat is "besöpörte" az IFFHS szavazásán: a kapusoknál - Hope Solóval holtversenyben - Almuth Schult, az irányítóknál az aranylabdás Nadine Kessler lett a legjobb.

A legjobb női klubok rangsora 2014-ben:
1. Wolfsburg (német) 189 pont
2. Olympique Lyon (francia) 73
3. Kansas City (amerikai) 48

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.